Πρόσκληση

 


http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/?endonezit=seminar-binary-option-surabaya Των μετόχων της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία http://melroth.com/?komp=no-deposit-forex-bonus-april-20125&9a6=6b ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ  ΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΑΓΡΟΤΙΚΗ   ΕΤΑΙΡΙΑ Α.Ε. και διακριτικό τίτλο “Ε.ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ Α.Ε.”

i\\\\'m dating a man who has a girlfriend  

http://paxxo.se/?praktika=f%C3%B6rs%C3%A4ljning-Sildenafil-Citrate&c41=ec Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας καλούνται, σύμφωνα με το καταστατικό και τον νόμο, οι μέτοχοι της παραπάνω ανώνυμης εταιρίας  σε Γενική Συνέλευση στα γραφεία της εταιρίας στην Δημοτική Κοινότητα Πλαταμώνα  του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στις 01/03/2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00΄, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

trade 5 euro  

  1. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ..

class=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'post meta\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' binary options trading  

http://ortdestreffens.de/?yabloko=binary-options-broker&42e=d3 Όσοι εκ των μετόχων της εταιρίας επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, αυτοπροσώπως ή δι΄ αντιπροσώπου, πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού και του νόμου, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε αναγνωρισμένη Τράπεζα ή στο Ταμείο της εταιρίας, προσκομίζοντας την σχετική απόδειξη και τα νομιμοποιητικά έγγραφα στη Διοίκηση  της εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

strategie opzioni digitali 2 minuti Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφτεί την ιδία ώρα , στον ίδιο χώρο στις 13.03.2015.

http://officeinsights.se/?limon=bin%C3%A4ra-optioner-kurser&e06=e4  

binary option bullet forum Το Δ.Σ. της εταιρείας

http://theharrisongroup.com/investments-financial-planning/  


entrader  

buy metformin no rx  

come contattare iq option Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

go to link Εδώ μπορείτε να δείτε την :

http://irinakirilenko.com/?deribaska=bdswiss-erfolge&ae4=05 bdswiss erfolge Σύνθεση του Δ.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

.

FaLang translation system by Faboba